Lige Deg – Historien

cvr_sygemann

 

 

 

 

play  spotify  youtube

 

Velkommen igjen! Det har tatt si ti. Det e akkurat 10 år siden me kom ut med den fysta Saker og ting cdèn « Rosa Champagne». Den blei øverarskande godt tatt imot med god kritikk, å me blei kvitt adle adle cdàne. Håpe att du va ein av di.

Me har prøvd å gjør det besta me kan med denne pladå, me di pengeressurser me har hatt, så ting tar tid, me saker & ting!

Endå ein gang kom Jøggaen reddende med sponsor pengar, så me kom oss ut av studiet i levande live. Må bare bøya oss i støvet for att der e någen der ude som bruker midler på lokale krefter. I dette tilfellet Arild Jørgensen med gassleverandøren R.P.T. Tusen hjertelig takk!!!

Saker og ting som oppstod på Bekkefaret i 1978/79 har hatt mange musikanter som har vært innom i perioden frem te i dag. Drangen og Jan Egil Selbach har vært i heile perioden. Bjørn Hope og Yngve Mathiesen har det travelt med tribute bandet «Midnight Rambler», så med tok med oss Erik Rønli (tommer)som va me i 80 tallet og Hansi (Hans Ole Kristiansen) på bass. På tangenter var vi så heldige å få med oss Inge Engelsvoll på tangenter og som deltaker i produsentrollen.

Fra bandet «Vein» har Bjørn Erik Sørensen bidratt bak spakende, foran spakende, under spakende, ved siden av spakende. Der den gutten ikkje har vært, e der ikkje lyd!

Me fekk inn Siw Line Green (en unik rockejente) og Jane Gjertsland, som begge kom inn og gjorde en kjempejobb, der bl.a Jane har skrevet sitt bidrag på koret til sangen «kysse deg». Å for ikkje glemma Besten (Hans Kristian Hansen) som bidro med perkusjon og lått å løye.

Me håpe at du som sitte me cdèn lige det du hørre. Me vil fortsatt laga nye sanger som bidrag til Stavanger rocken.

En stor takk for at me får spela for dokker.

Når fredagen komme, å helgå har starta, så ta fram «Saker og ting»

Å nyd helgå………….skru opp

Lige Deg 

sig
5x5
STRIPES4

Sigve Drange Sang, akk., gitar, kor
Jan Egil Selbach Dobro gitar, el gitarer, munnspill, kor
Bjørn Erik Sørensen
 Akk., gitarer, el-gitarer
Inge Engelsvoll Piano, orgel
Hans Ole Kristiansen Bass
Erik Rønli Trommer
Hans Kristian Hansen Perc.
Siw Line Green Kor
Jane Gjesteland Kor, sang